Ennustettavuutta ja läpinäkyvyyttä projektien hallintaan

Customer Story:

Bilot

”Silverbucketin avulla olemme pystyneet lisäämään ennustettavuutta ja läpinäkyvyyttä, jotka olivat myös päätavoitteet käyttöönottoa aloittaessa."

Bilot päätyi valitsemaan Silverbucketin lisätäkseen ennustettavuutta ja läpinäkyvyyttä projekteihinsa. Exceliä yritettiin käyttää projektien henkilöresursointiin, mutta useiden yritysten jälkeen todettiin, ettei tarvittavaa informaatiota saada päätöksenteon tueksi. Tämän seurauksena päädyttiin testaamaan, miten Silverbucket sopisi Bilotin resursointitarpeisiin.  Testauksen tuloksiin oltiin tyytyväisiä, minkä johdosta siirryttiin tuotantokäyttöön elokuussa 2017.

Bilot pyörittää useita projekteja yhtä aikaa. Suurin osa niistä on kiinteähintaisia konsultointiprojekteja, joiden resurssisuunnittelu tehdään Silverbucketissa. Yritystasolla Bilottia kiinnostaa käyttöaste ja liikevaihtoennuste. Resurssien hallinnan näkökulmasta seurataan muun muassa onko ihmisille tarpeeksi töitä sekä millaisia rooli- ja henkilötarpeita on nyt ja tulevaisuudessa myyntiputkea tarkasteltaessa. Tärkeää on myös nähdä, millaisia projekteja on käynnissä sekä millaisia projektiriskejä niihin liittyy. Silverbucketia käytetään siis varsin kattavasti Bilotilla.

Kiitosta Silverbucket saa joustavasta lähestymistavasta niin asiakaspalvelun kuin tuotetuen osalta. Bilotin päällikkö Jakub Rudzki kertoo: ”Meidän toiveita aidosti kuunnellaan. Kommunikointi on avointa ja dialogi sujuvaa.” Hän jatkaa vielä: ”Silverbucketin avulla olemme pystyneet lisäämään ennustettavuutta ja läpinäkyvyyttä, jotka olivat myös päätavoitteet käyttöönottoa aloittaessa."


Bilot on itsenäinen, luova ja aidosti asiakaskeskeinen liiketoiminnan teknologiayhtiö Suomesta. Meidät perusti vuonna 2005 joukko oman alansa johtavia asiantuntijoita. Olemme kasvuyritys, joka tunnetaan kyvystään tunnistaa toimialan merkittävimmät innovaatiot sekä kyvystään jalkauttaa ne käytännön liiketoimintaan laadusta tinkimättä. Yrityksen liikevaihto (2017) on 15 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 150 ammattilaista. Bilot on kultatason kumppani SAP:in ja Microsoftin kanssa.

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.