Parempaa osaamisten hallintaa ja läpinäkyvyyttä resursointiin

Customer Story:

CGI Suomi

CGI on kansainvälinen IT-palvelutalo, joka toimii useilla toimialoilla. Suomessa CGI:llä on noin 3700 työntekijää ja projekteja on aivan valtavasti. Hallitakseen paremmin henkilöiden saatavuutta projekteihin ja henkilöstön osaamisia, CGI Suomi otti käyttöön vuonna 2019 Silverbucketin henkilöiden resursoinnin tueksi. 

“Silverbucketin avulla haluttiin ennen kaikkea parantaa näkyvyyttä osaajien saatavuuteen ja kompetensseihin sekä lisätä resursoinnin läpinäkyvyyttä läpi organisaation.”   kertoo Resource Management Director Tarja Stenberg.  Lähtökohtaisesti työntekijät ylläpitävät itse Silverbucketissa projektiallokaatioitaan ja osaamisiaan. Heillä on myös mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksensa työkiertoon resursointityökalussa. 

Silverbucket saa kiitosta visuaalisuudesta ja käyttäjäystävällisyyydestä sekä siitä, että sen avulla on helppo löytää projektiin vapaana olevat, henkilöt joilla on myös vaadittu osaaminen. Samoin esimiehet näkevät helposti omien tiimiläistensä varausasteet ja pystyvät reagoimaan esim. yli- tai alikuormitukseen.

Silverbucket on myös tärkeä työkalu raportoinnin ja ennustamisen näkökulmasta. Esimerkiksi käyttöaste ja laskutusaste ovat CGI:lle tärkeitä mittareita, joita seurataan kaikilla organisaatiotasoilla.  “Luotettavien ennusteiden avulla pystytään ennakoivasti reagoimaan tilanteeseen ja yllätyksiltä vältytään,” mainitsee Tarja Stenberg. 

Kevään 2021 aikana Silverbucketin käyttö laajenee Puolaan ja Baltiaan, jonka jälkeen Silverbucketia käyttää CGI:llä noin 4000 henkilöä. Tarja Stenberg toteaa lopuksi, ”Näin saamme vielä paremman kokonaiskuvan resursointitilanteesta ja samalla pystymme lisäämään entisestään läpinäkyvyyttä läpi organisaation.”

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.