Silverbucket ratkaisi kompleksit resursointitarpeet

Customer Story:

Leanware

Leanware on suomalainen ohjelmistoalan yritys, jonka tavoitteena on tehdä Suomen yrityksistä maailman kilpailukykyisimpiä tarjoamalla heille logistiikkaan ja tuotantoon keskittyviä ohjelmistoja. Koska Leanwaren oma yritystoiminta perustuu tuotanto- ja jatkokehitysprojekteihin, oli heillä hakusessa työkalu, jolla saataisiin näiden kahden toiminnon resursointi yhdistymään saumattomasti toisiinsa.

Haasteena Leanwarella oli erilaisten resursointitarpeiden täyttäminen, sillä yritys resursoi toisia projekteja tiimikohtaisesti tehtävätasolla ja toisia taas henkilötasolla. Tähän käytössä olleet Excelit eivät venyneet. Kun taustatutkimus oli tehty, oli selvää, että Silverbucketista löytyy ne ominaisuudet, joita oli etsitty.


”Silverbucketin isoimmaksi hyödyksi onkin noussut se, mille tasolle tehtävien ja henkilöiden suunnittelu voidaan viedä. Tämä hyödyttää selvästi tulevaisuuden ennustamista, mikä on erittäin tärkeää tuottavan projektipohjaisen yritystoiminnan kannalta.”
Elina Vartiainen, Software Delivery Manager

”Silverbucketin isoimmaksi hyödyksi onkin noussut se, mille tasolle tehtävien ja henkilöiden suunnittelu voidaan viedä. Tämä hyödyttää selvästi tulevaisuuden ennustamista, mikä on erittäin tärkeää tuottavan projektipohjaisen yritystoiminnan kannalta” kertoo Leanwaren Software Delivery Managerina toimiva Elina Vartiainen. Leanwarella resursointia tekevät Elinan lisäksi Team Coachit ja asiakasvastaavat, jotka kerääntyvät kerran viikossa tarkastelemaan kokonaistilannetta, jotta resursointi on varmasti yrityksessä ajan tasalla. Leanware käyttääkin Silverbuckettia hyvin laaja-alaisesti resursoimalla myös esimerkiksi vasta myyntivaiheessa olevat prospektiprojektit. Näin lisätään entisestään tulevaisuuden näkymien todellista kuormitusta, mikä helpottaa ennakointia.

Tulevaisuudessa Leanware haluaa laajentaa Silverbucketin käyttöä myös osaamistenhallinnan osalta. Elina Vartiainen toteaakin, että ”Osaamistenhallinnan seurannalle on yrityksessämme selvä tarve, johon paneudumme tulevaisuudessa tarkemmin”.

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.