Silverbucket ratkaisi kompleksit resursointitarpeet

Customer Story:

Leanware

Leanware on suomalainen ohjelmistoalan yritys, jonka tavoitteena on tehdä Suomen yrityksistä  maailman kilpailukykyisimpiä auttamalla heitä tehostamaan prosessejaan rakentamalla leania toimintaa tukevia tietojärjestelmiä. Koska Leanwaren oma yritystoiminta perustuu tuote- ja  projektitoimituksiin unohtamatta asiakkaille tarjottavaa tuki- ja jatkokehityspalvelua, oli heillä  hakusessa työkalu, jolla saataisiin näiden erilaisten toimintojen resursointi yhdistymään saumattomasti toisiinsa. 

Haasteena Leanwarella oli erilaisten resursointitarpeiden täyttäminen, sillä yritys resursoi osaa  työstä tiimikohtaisesti tehtävätasolla ja toisia taas henkilötasolla. Tähän käytössä olleet Excelit eivät  venyneet. Kun taustatutkimus oli tehty, oli selvää, että Silverbucketista löytyy ne ominaisuudet, joita oli etsitty.  

”Silverbucketin isoimmaksi hyödyksi onkin noussut se, mille tasolle tehtävien ja henkilöiden  suunnittelu voidaan viedä. Tämä hyödyttää selvästi tulevaisuuden ennustamista, mikä on erittäin tärkeää tuottavan yritystoiminnan kannalta” kertoo Leanwaren Software Delivery Directorina toimiva Elina Vartiainen. 

Leanwarella resursointia tekevät Elinan lisäksi Team Coachit ja asiakasvastaavat, jotka kerääntyvät  kerran viikossa tarkastelemaan kokonaistilannetta, jotta resursointi on varmasti yrityksessä ajan tasalla. Leanware käyttääkin Silverbuckettia hyvin laaja-alaisesti resursoimalla myös esimerkiksi myyntivaiheessa olevat prospektiprojektit. Näin lisätään entisestään tulevaisuuden näkymien todellista kuormitusta, mikä helpottaa ennakointia.  

Tulevaisuudessa Leanware haluaa laajentaa Silverbucketin käyttöä myös osaamistenhallinnan osalta.  Elina Vartiainen toteaakin että, ”Osaamistenhallinnan seurannalle on yrityksessämme selvä tarve,  johon paneudumme tulevaisuudessa tarkemmin”.


Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.