Helppo työkalu projektien resursointiin

Silverbucket on projektien resursointiin suunniteltu pilvipalvelu. Näe milloin ja mihin projekteihin henkilöt ovat varattuina. Löydä vapaana olevat henkilöt alkaviin projekteihin tai muuttuviin tilanteisiin.

Koko yrityksen resursointitieto yhdessä paikassa. Kaikkien nähtävillä.

Aloita koekäyttö heti!
Työkalu projektien resursointiin

3 hyvää syytä valita Silverbucket

1

Helppoa ja tehokasta resursointia

Silverbucketin avulla projektien resursointi on fiksumpaa. Resursointisuunnitelman teko on helppoa ja muutokset ovat heti kaikkien nähtävissä.

2

Ennusta tulevaa

Projektit, ihmiset ja kapasiteetin näkee kaikki yhdestä näkymästä. Ei enää arvailua resursointitilanteesta – nyt on aika lähteä tekemään tietoon pohjautuvaa projektien resursointia.

3

Kasvata projektien tuottavuutta

Resurssien optimointi tarkoittaa parempaa laskutusastetta. Ihmisten ylikuorman vähentäminen taas alentaa stressitasoja ja sairaslomien määrää.

Laske kuinka suuri vaikutus pienelläkin laskutusasteen muutoksella on

Tengbom - selkeämpi kuva tulevaisuuden resursoinneista

Aikaisemmin Tengbom teki resursoinnit Excelissä. Se oli aikaa vievää ja pirstoutunutta työtä, jonka avulla ei saatu kokonaiskuvaa. Heillä ei ollut kunnon käsitystä yrityksen kokonaiskapasiteetista tai nykyisistä ja tulevista projekteista.

Lue lisää Tengbomin tavasta hyödyntää Silverbucketia projektien resursoinnissa

Sweco: Resursointia aivan eri tavalla

Sweco Finland ja Silverbucket Oy ovat tehneet puitesopimuksen Silverbucketin projektisalkun resursointijärjestelmän käytöstä. Silverbucket on ollut Swecolla käytössä jo vuoden 2014 alusta, ja palvelun käyttö on vuosi vuodelta laajentunut.

Lue Swecon tiestä parempaan projektien resursointiin

Asiakkaamme kertovat sen parhaiten

Maailmalla on jo tuhansia tyytyväisiä Silverbucket-käyttäjiä. Lue miksi Silverbucket on heille se oikea työkalu projektien resursointiin.

Capterra-arvostelu

It is a tool that is designed for planning resources in multi-project organization. It enables us to make clear resource plans and resource forecast covering all our resource needs.

CASE Zalaris

”Silverbucket on käyttäjäystävällinen työkalu, joka toimii hyvin. Olemme myös aina tarvittaessa saaneet apua heidän tukipalvelustaan."

Jan Erik Nessmo

Järjestämme viikottaisia webinaareja - ilmoittaudu NYT

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.