Silverbucket-käyttövinkkejä resursoitaville

Silverbucket käyttövinkkejä -juttusarjan viimeinen osio käsittelee itse resursoitavan osaa. Jos yritys hyödyntää Silverbucketin tuntikirjausominaisuutta, niin jokainen pääsee kirjautumaan Silverbucketiin ja tekemään tuntikirjaamiset. Sen lisäksi, henkilöt voivat peruskäyttöoikeuksilla nähdä myös omat projektit, joihin hänet on kiinnitetty ja allokaatiot, jotka hänelle on tehty.

Henkilö näkee esimerkiksi projektit, joissa hänellä on varauksia lähitulevaisuudessa. Henkilö näkee omat projektit ja roolinsa, sekä resurssivaraukset, joita voi katsoa kuukausi-, viikko- tai päivätasolla. Henkilö voi valita prosentit, tunnit tai henkilötyöpäivät tarkasteluun.

Lisäksi, henkilö näkee kokonaistilanteensa, että onko hänellä optimaalinen kuormitus vai yli- tai alikuormaa. Henkilö voi siis tarvittaessa tukeutua järjestelmään, jos hänelle on resursoitu aivan liikaa töitä ja hän voi järjestelmän avulla nostaa asian esiin, kun resursointitieto on ajan tasalla ja nähtävillä. Silverbucketin avulla henkilön kaikki työ tulee tunnistettua ja kokonaiskuormitus tulee läpinäkyväksi.

Silverbucket project member

Yllä on siis lyhyesti esiteltynä peruskäyttäjän oikeudet, mutta henkilön on mahdollista saada myös laajemmat oikeudet, jos hänet nimetään projektin projektipäälliköksi. Tällöin henkilö saa kyseiseen projektiin mm. oikeuden lisätä nimeämättömiä resursseja ja resursointeja sekä muita oikeuksia.

← Lue muutkin tarinat miten hoitaa resurssien suunnittelu