Käyttövinkit

Alustavien resurssien allokointi

Reija Stenroos
Markkinointipäällikkö

Silverbucketissa on mahdollista tehdä sovittujen varausten lisäksi myös alustavia varauksia. Alustavista resussien allokoinneista on hyötyä esimerkiksi seuraavissa käyttötapauksissa, jotka esittelemme nyt.

Projektin aikataulun muuttuminen
Projekti saattaa loppua suunniteltua aiemmin tai myöhemmin. Projektipäällikkö voi päivittää alustavien varausten avulla projektin resurssisuunnitelmaa ja nähdä aikaisemman suunnitelman sekä verrata niitä toisiinsa.

Lomatoiveet
Työntekijä voi tehdä omat lomatoiveensa lomaprojektille alustavana resurssien allokointina. Tällöin nähdään kaikkien henkilöiden toiveet lomajaksolle kootusti ja ne voidaan käydä läpi vaivattomasti ottaen kaikkien toiveet huomioon. Mikäli haluat tietää lisää siitä, kuinka sinun olisi helpointa toteuttaa lomaprojekti, lue lisää aiheesta täältä.

Projektin lisämyynti
Projektille voidaan tehdä alustavia varauksia tilanteessa, jossa projektille tehdään lisämyyntiä.  Alkuperäisen suunnitelmaan mukaan projekti päättyy tammikuun lopussa, mutta todennäköisesti projekti jatkuukin maaliskuun loppuun asti. Alustavan resurssien allokoinnin avulla voidaan hahmottaa resurssisuunnitelma seuraaville kuukausille ja tarkastella sen vaikutuksia kokonaistilanteeseen.

Projektin resursointi
Projektipäällikölle annetaan käyttöoikeudet tehdä alustava resurssien allokointi projektille. Tällöin hän voi tehdä alustavat varaukset tietyille henkilöille ja esimerkiksi resurssimanageri voi hyväksyä tai hylätä nämä alustavat resurssien allokoinnit. Henkiköiden varausnäkymästä nähdään kokonaistilanne kaikkiin alustaviin varauksiin, jolloin nähdään myös koko henkilöstön kokonaistilanne yhdestä näkymästä.

Alustavat varaukset -toiminto ei ole automaattisesti päällä asiakasympäristöissä vaan ne laitetaan asiakaskohtaisesti päälle. Mikäli kiinnostuit, niin olethan yhteydessä tukeemme: support@silverbucket.com.

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.