Käyttövinkit

Resursointi Silverbucketilla - käyttövinkkejä projektipäälliköille

Silverbucket tarjoaa myös monipuolisen ja helppokäyttöisen työkalun projektipäälliköille, joille suunnitelmien muuttuminen ja budjettien seuraaminen ovat erittäin tuttuja. Projektipäällikkö voi joko luoda helposti resurssisuunnitelman tai jatkaa alustavasta suunnitelmasta, jonka ehkäpä myyjä on jo tarjousvaiheessa luonut. Lue kuinka helppoa myyntivaiheen projektien resursointi on. Oletamme tässä artikkelissa, että alustava suunnitelma on jo tehty ja projektipäällikkö työstää kyseistä suunnitelmaa eteenpäin, kun projekti menee tuotantoon.

Resursointisuunnitelman päivittämisen helppous

Myyjä tai joku muu on jo tehnyt alustavan suunnitelman, joka pitää sisällään mahdollisesti oikean projektinimen, asiakastiedon, vastuuhenkilön (projektipäällikön nimi) ja todennäköisyys muuttuu sadaksi prosentiksi, kun prospektiprojektista tulee tuotantoprojekti.

Silverbucket-käyttövinkkejä projektipäälliköille - 1.jpg

Projektin edetessä, tulee nimeämättömät roolivaraukset siirtää henkilöille. Nimeämättömät roolivaraukset toimivat lähinnä tunnistettuina osaamistarpeina eri projekteilla, joille voi luoda myös resurssisuunnitelman. Projektille voidaan lisätä myös suoraan henkilö tietyllä roolilla, jolle tehdä myös varauksia. Silverbucket tarjoaa monipuoliset resursointiominaisuudet, joilla on helppo vastata muuttuviin tilanteisiin projekteissa. Projektipäällikkö voi helposti siirtää varauksia, vaihtaa resursseja ja muokata tehtyjä resurssivarauksia. Resursoinnin tueksi projektipäällikkö voi asettaa myös milestoneja, jotka helpottavat suunnitelman tekoa ja päivittämistä.

Projektipäällikön on myös mahdollista hallita kevyesti projektitalouden seurantaa Silverbucketissa esimerkiksi luomalla projektille tunti-, tulo- ja kulubudjetti, joiden onnistumista voi seurata sitä mukaa kun tekee resurssisuunnitelmaan muutoksia.

Silverbucket-käyttövinkkejä projektipäälliköille - 2.jpg


Koko projektin tuntibudjetin lisäksi, projektipäällikkö voi asettaa projekteille myös henkilö- tai roolikohtaiset tuntibudjetit. Näin on helppo huomata ja seurata, että henkilötasollakin annettu tuntibudjetti pysyy suunnitelmien mukaisena.

Silverbucket-käyttövinkkejä projektipäälliköille - 3.jpg

Raportteja projektipäällikköiden tueksi

Projektin edetessä tai päätyttyä projektipäällikkö voi tutkia ja oppia kuinka suunnitelmat onnistuivat. He voivat seurata projektisivulla seurantakuvaajan ja varauskuvaajan avulla, että kuinka suunnitelma pitää paikkansa ja kuinka toteumatunnit ja suunnitelmat ovat kohdanneet. Lisäksi, projektipäällikkö voi katsoa erillisen raportin kautta projektiensa suunnitelmien onnistumista verrattuna tuntitoteumiin. Onnistumisia voi katsoa projekti- ja henkilötasolla.

Silverbucket-käyttövinkkejä projektipäälliköille - 4.jpg

Projektipäällikön tärkein tehtävä Silverbucketissa on resursointisuunnitelman päivittäminen. Projektipäällikkö voi lisäksi lisätä myös budjettitietoa ja seurata projektitalouden numeroita resursoinnin näkökulmasta. Projektinumerot-taulukko on hyödyllinen työkalu, jolla voi seurata ja hallinnoida projektin lukuja.

Project numbers

Lisäksi, seurantakuvaaja (S-käyrä) tarjoaa hyödyllistä tietoa projektista. Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, että mitkä ovat projektin sen hetkiset tuntitoteumat, tulevat resursoinnit, tuntibudjetti ja kokonaistuntibudjetti.

S curve

Projektipäällikkö voi myös lisätä erilaisia riskejä projektille, kuten resurssi-, laajuus-, aikataulu- tai budjettiriski, joita päivitetään projektin edetessä. Kuten tässä artikkelissa on esitetty, niin projektipäälliköt voivat käyttää Silverbucketia monin eri tavoin.

Voit tutustua Silverbucketiin itse aloittamalla veloitukseton kuukauden koekäyttö tai ottaa meihin yhteyttä: myynti@silverbucket.com ja tel. +358 40 680 6860.

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.