Uutiset

Silverbucketin toimitusjohtaja vaihtuu – ”tavoitteena olla maailman paras”

Tammikuussa uutena toimitusjohtajana aloittaa Janne Kanerva. Edellinen toimitusjohtaja Tuomas Mikkola jatkaa edelleen päätoimisesti Silverbucketissa. Kanerva on Mikkolan ohella yksi Silverbucketin kolmesta perustajasta ja pääomistajasta.


Tamperelainen Silverbucket on rakentanut 10 vuotta markkinoiden parasta resursointiratkaisua asiakkaiden tarpeita varten heidän kehitysideoidensa avulla. Tulevan vuoden aikana toteutetaan valtava käyttäjäkokemuksen parantamiseen liittyvä UX-kehitysprojekti.


”Odotan innoissani tulevaa. Käynnissä oleva UX-uudistus avaa meille paljon – se on ponnahduslautamme kansainväliseen kasvuun. Oma fokukseni on jatkossa yhä vahvemmin tuotekehityksen tukemisessa ja uudistuksen tehokkaassa onnistumisessa”, kertoo uusi toimitusjohtaja Janne Kanerva.


Silverbucket tähtää merkittävään kansainväliseen kasvuun, ja liikevaihdosta yli 20 % tuleekin ulkomailta jo nyt – erityisesti Ruotsista. Seuraavaksi yritys tähtää tosissaan kohti Keski-Euroopan ja Iso-Britannian markkinoita.

Tavoitteena on tuplata liikevaihto kolmeen miljoonaan euroon vuoden 2023 loppuun mennessä. Kansainvälisen kaupan osuus on tarkoitus nostaa yli puoleen koko liikevaihdosta. Kasvua on tulossa myös henkilöstötarpeeseen – tavoitteena on rekrytoida 5–7 henkilöä lisää seuraavan kahden vuoden aikana.

Väistyvän toimitusjohtajan Tuomas Mikkolan mukaan viisi vuotta on kulunut kuin siivillä.


”Nämä vuodet olivat sekä itselleni että Silverbucketille hienoa aikaa. Oman toimitusjohtajakauteni aikana liikevaihtomme kolminkertaistui ja tiimin koko tuplaantui. Meillä on upea asiakaskunta ja loistava tuote, mikä mahdollistaa nopean kasvun jatkossakin. Voin siis hyvillä mielin ojentaa kapulan Jannelle, itse tulen jatkossa keskittymään entistä enemmän asiakastyöhön. Haluan auttaa asiakkaitamme saamaan enemmän irti Silverbucketista erilaisten konsultatiivisten palveluiden avulla”, sanoo Mikkola.


”Tuomaksen toimitusjohtaja-aikana olemme vakiinnuttaneet toimintamme ja meillä on ketterät prosessit liiketoiminnan tukena. Iso kuva asiakkaiden suuntaan ei muutu toimitusjohtajan vaihtumisen myötä. Takana on hienot viisi vuotta – ja nyt siirrämme painotusta entistä enemmän kansainvälisille markkinoille uudistetun tuotteen avulla”, Kanerva kiittää edeltäjäänsä.


Kanerva on ohjelmistotuotannon diplomi-insinööri ja hän on yksi Silverbucketin kolmesta perustajasta. Hänellä on pitkä kokemus IT-projektien läpiviennistä, resursoinnista ja tiiminvetämisestä. Tamperelaisyrityksen kilpailuetu on uudelle toimitusjohtajalle selvä.


”Olemme markkinoiden ainoa resursointiin keskittyvä työkalu, joka oikeasti yhdistää projektien historiatiedot yritysten tulevaisuudensuunnitelmiin. Aiomme olla maailman paras resursoinnissa”, Kanerva lupaa.

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.