Onnistunutta projektisalkun hallintaa

Customer Story:

A-Insinöörit

Case A-Insinöörit
"Onnistuttiin löytämään kerrankin apuväline, joka ei vaadi erillistä koulutusta ja oikeasti helpottaa vaativaa rakennusalan konsultointityötä."

A-Insinöörien haasteena on hallita suurta projektisalkkua, jossa yli 400 asiantuntijaa ratkovat asiakkaidensa ongelmia hyvin erikokoisissa ja -kestoisissa hankkeissa. Projektisalkun resursoinnin ja projektien ennustamisen tueksi A-Insinöörit valitsivat Silverbucketin. Tavoitteena oli olemassa olevaa järjestelmää ketterämpi työkalu, yhtenäinen näkymä koko konsernissa sekä reaaliaikainen johdon raportointi ja projektien ennustaminen.

Silverbucket-tuote integroitiin myös A-Insinöörien toiminnanohjausjärjestelmään. Näin Silverbucketista saatiin keskipiste, jossa erilaiset toteumat ja suunnitelmat liittyvät yhteen - luoden hyvän pohjan onnistuneille ennusteille.

Lisää ketteryyttä, vähemmän exceleitä

“Onnistuttiin löytämään kerrankin apuväline, joka ei vaadi erillistä koulutusta ja oikeasti helpottaa vaativaa rakennusalan konsultointityötä. Kaikki A-Insinöörien projektipäälliköt resursoivat ja ennustavat samalla ohjelmalla. Tieto on aina ajan tasalla. Enää ei ole yksikkökohtaisia exceleitä.”

“Tieto päivittyy projektilta yksikkötasolle, toimialatasolle ja konsernitasolle. Silverbucket räätälöitiin sopivaksi kaiken kokoisiin hankkeisiin sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Silverbucketin asiantuntijat ovat toimineet joustavasti A-Insinöörien toiveet toteuttaen”, toteaa A-Insinöörien tekninen johtaja Olli Saarinen.

A-Insinöörit Oy

A-Insinöörit on kasvava, kotimainen, kansainvälisesti toimiva yritys ja yksi johtavia rakennusalan asiantuntijoita. Viime vuosina A-Insinöörit ovat olleet toteuttamassa esimerkiksi Länsi-Metroa, sairaalahankkeita, kansainvälisiä voimalaitoshankkeita, kauppakeskuksia, Helsingin Non-Shengen terminaalia, Hämpin parkkia ja paljon muuta.

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.