”Bucketoimalla” edesautetaan Kaskas Median työhyvinvointia ja liiketoiminnan kannattavuutta

Customer Story:

Kaskas Media

Kaskas Media on viestintätoimisto, joka on erikoistunut tutkimukseen, osallisuuteen ja vastuullisuuteen. Vuonna 2017 Kaskas Media etsi sopivaa työkalua tuntikirjausten tekemiseen ja päätyivät tuolloin Silverbucketiin. Hiljalleen käyttö kuitenkin laajentui myös resursointiin, jotta pirstaleista projektityötä voitiin suunnitella paremmin henkilötyökuorman näkökulmasta. ”Tärkeimmät syyt resursointiominaisuuksien käyttöönottoon olivat yrityksen kasvu, halu kehittää käytäntöjä, sekä lisätä arjen sujuvuutta ”, toteaa operatiivinen johtaja Laura Tahkokallio Kaskas Medialta. Laura Tahkokallio vielä jatkaa, ”Panostaminen henkilöstön hyvinvointiin, työn mielekkyys ja talouden kannattavuus ovat asioita, jotka kulminoituvat Silverbucketin käyttöön.”

Resursointi on Kaskas Medialla liukuva palapeli, jossa sovitetaan kaikille sopivanlaista työtä sopivalla työkuormalla.  Laura Tahkokallio on vastuussa Kaskas Medialla resursoinnin kokonaiskuvasta ja resursoinnista eli kaskaslaisittain sanottuna bucketoinnista.  Resursointia helpottaa, kun värikoodien avulla nähdään heti, onko työtä liikaa vai liian vähän. Punainen vaatii reagointia ja vaaleanvihreä sävy kertoo nopeasti siitä, että kyseisellä henkilöllä on tilaa ottaa uusi projekti. Kahden viikon välein jokaisen henkilön kanssa käydään tilannekatsaus, jossa katsotaan Silverbucketista nykyinen työtilanne ja miltä seuraava kuukausi näyttää. Laura Tahkokallio toteaakin, ”Silverbucket on tärkeässä roolissa aikaresurssien ja osaamispaletin yhdistämisessä Kaskas Medialla.”

Silverbuckettiin tuodaan myös tärkeimmät myyntivaiheessa olevat      projektit alustavina varauksina. Näin Kaskas Medialla on näkyvyys siihen, millainen työkuorma on nyt ja milloin on kapasiteettia ottaa uusia projekteja sisään. Tämä auttaa suunnittelemaan ja suuntaamaan myyntiä. Lisäksi henkilöstön sisäinen työ resursoidaan järjestelmään siten, että henkilöitä ei ylikuormiteta asiakastyöllä 100 %. Silverbucketin kautta seurataan myös laskutusastetta. Projektipäälliköt voivat puolestaan seurata projektiensa pysymistä tuntibudjetissa. 

Lopuksi Laura Tahkokallio vielä mainitsee: ”Työhyvinvointi on merkittävä motivaation lähde kaikilla tasoilla Silverbucketin käytössä.” Järjestelmästä näkee heti, mikäli henkilöllä on liikaa työtä ja toisaalta sekin on hyvä pohja keskustelulle, mikäli henkilö on kuormittunut, vaikka työkuorma näyttäisi olevan sopivalla tasolla. Tällöin ongelmiin osataan tarttua ja työtä voidaan siirtää esimerkiksi kollegoille. Näin Kaskas Media pystyy Silverbucketin avulla edesauttamaan työhyvinvointia rakentamalla samalla kannattavaa yritystoimintaa.

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.