Uutiset

EG osti Silverbucketin ja laajenee rakennus-, arkkitehti- ja insinööritoimialoille Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE 4.10.2021

EG on ostanut Silverbucketin, suomalaisen IT-yhtiön ja heidän insinööri-, arkkitehti- ja IT-taloille suunnatun intuitiivisen projektien resursointiin keskittyvän SaaS-ratkaisun. EG on toiminut useita vuosia näillä toimialoilla Tanskassa ja Norjassa, ja ottaa nyt jalansijan myös Suomessa.

- Silverbucket avaa Suomen insinööri- ja rakennustoimialat EG:lle ja lisää samalla vahvan projektien resursointiin keskittyvän ratkaisun osaksi EG:tä, jota voidaan jatkossa tarjota myös EG:n Tanskan ja Norjan asiakkaille, toteaa Mikkel Bardram, toimitusjohtaja EG A/S.
- Silverbucket on erinomainen esimerkki vakioratkaisusta, joka tarjoaa asiakkailleen laajat toiminnot yhden osa-alueen hallitsemiseen.

Kohti laajempaa digitalisaatiota
Yrityskaupassa EG saa verkkopohjaisen järjestelmän projektien resursoinnin suunnitteluun, joka integroituu vahvasti asiakkaiden ERP-järjestelmiin. Ratkaisun avulla useat asiakkaat ovat siirtyneet Excel-pohjaisesta suunnittelusta käyttäjäystävälliseen ratkaisuun, joka tarjoaa
keskitetyn ja läpinäkyvän paikan yrityksen resursointitietoon.

- Silverbucket sopii täydellisesti EG Construction -yksikön tarjoomaan täydentäen samalla yksikön talous- ja projektinhallintaratkaisuja. Nyt voimme tarjota ratkaisua myös Norjaan ja Tanskaan rakennusliikkeille ja arkkitehtitoimistoille, kertoo Aleksander Bjaaland, VP, EG Construction.
- Tämä yritysosto tuo meille jalansijan Suomen insinööri- ja rakennustoimialoille, joissa digitalisaatio on jo hyvin pitkällä. Odotamme innolla uutta yhteistyötä osaavien kollegoidemme kanssa.

Silverbucketin omistajat näkevät suuren kasvupotentiaalin yhdessä EG:n kanssa:
- Meillä on ainoa ratkaisu Suomen markkinoilla, joka aidosti yhdistää projektien
toteumatiedot yrityksen tulevaisuuden suunnitteluun. EG sopii täydellisesti Silverbucketin kasvun vauhdittajaksi tarjoten heti uusia kanavia nopeaan kansainväliseen kasvuun, sanoo Janne Kanerva, Silverbucketin toimitusjohtaja ja yksi kolmesta perustajasta. EG osti Silverbucketin 1.10.2021. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ja kaupan muita ehtoja ei julkaista.

Silverbucket Oy
Silverbucket tarjoaa projektien resursointiin keskittyvää SaaS-ratkaisua, erityisesti arkkitehtitoimistoille ja insinööritaloille. Silverbucket on perustettu vuonna 2010 kolmen IT-konsultin toimesta. Yhtiöllä on yhteensä 13 työntekijää ja toimipiste sijaitsee Tampereella.

EG A/S
EG tarjoaa eri toimialoille ohjelmistoratkaisuja auttaen asiakkaitaan kehittämään heidän omaa liiketoimintaa. EG työllistää yli 1500 henkilöä pääosin Pohjoismaissa ja keskitetyssä Puolan kehitysyksikössä. EG kehittää, toimittaa ja palvelee ohjelmistoillaan yli 21 000 asiakasta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Lue lisää osoitteessa: https://global.eg.dk/about-eg/.

Lisätietoja
Lisätiedot saat seuraavilta henkilöiltä:
CEO Mikkel Bardram, EG A/S
VP Aleksander Bjaaland, EG Construction, aleksander.bjaaland@holte.no
CEO, Janne Kanerva, Silverbucket Oy, +358 44 339 8681 /
janne.kanerva@silverbucket.com


Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.