Tuotepäivitykset

Ketteryyttä käytettävyyteen uudella käyttöliittymällä

Toni Uimonen
Advisor

Uudistamme Silverbucketin käyttöliittymän syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana, jotta teillä on tulevaisuudessa vieläkin parempi ja intuitiivisempi työkalu käytettävissänne. Erityisesti haluamme panostaa käyttöliittymän selkeyteen ja ketteryyteen, jotta resursointi sujuu jatkossa vieläkin näppärämmin.

Silverbucketin toiminnot pysyvät ennallaan, joten pystyt edelleen tekemään resursointia ja tutkimaan kertynyttä dataa aivan kuten ennenkin. Käyttöliittymään tehtävät uudistukset koskevat navigointia, hakuehtoja, yleistä käytettävyyttä, sekä tiedon esittämistapaa.

Kiinnitämme erityishuomiota kehitysprosessin aikana myös eri käyttäjärooleihin ja siihen mitä tietoa kukin Silverbucketista haluaa nähdä.

Resursointi Silverbucketissa


Miten muutos näkyy asiakkaillemme?


Koska me haluamme, että asiakkaillamme on aina käsillään paras mahdollinen versio Silverbucketista, tulemme tarjoamaan uudistukset kokeiltavaksi pala kerrallaan. Kokeilujakson aikana sinulla on mahdollisuus jättää meille kommentteja ja näkemyksiä siitä, miten parannukset ovat onnistuneet. Samanaikaisesti on mahdollista kuitenkin käyttää vielä nykyistä käyttöliittymää. Uuteen käyttöliittymään siirrytään kokonaisuudessaan vuosien 2021 ja 2022 aikana.

Ensimmäisenä uudistamme tuntikirjausnäkymän, jota te pääsette kokeilemaan jo loka-marraskuun aikana.

Tuntikirjaus - Silverbucket

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.