Käyttövinkit

6 erilaista työajanseurantajärjestelmää erilaisiin tarpeisiin

Reija Stenroos
Markkinointipäällikkö

Vuorokaudessa on vain rajattu määrä tunteja ja kukapa meistä ei haluaisi tietää, mihin tuo aika menee. Työajanseuranta antaa vastauksia tähän kysymykseen. Haluat sitten seurata omia tai tiimisi tunteja, tuntikirjausjärjestelmän avulla näet mihin aika käytetään ja pystyt siten lisäämään myös tuottavuutta. Tässä kirjoituksessa listaan 6 erilaista työajanseurantatyökalua, jonka avulla pystyt arvioimaan mikä työkalu olisi paras juuri sinun tarkoituksiisi. 

1. Harvest

Harvest - työajanseuranta

Harvest on monipuolinen työajanseurantajärjestelmä, jossa on kaikki perusominaisuudet, mutta lisäksi on toimintoja projektin hallintaan ja laskutukseen. Harvestissa on tehty helpoksi työntekijöiden tehtävien seuraaminen, jolloin esimies näkee kuinka paljon kukin tekee töitä ja minkä tehtävien parissa he työskentelevät. Laskuttaminen hoituu myös näppärästi. Parilla klikkauksella saat asiakaslaskut lähtemään kirjattujen tuntien mukaisesti. Mikäli etsit vain yksinkertaista työajanseurantajärjestelmää, Harvest saattaa olla turhan monipuolinen sinulle. 

Harvest tarjoaa ilmaisen version yhdelle käyttäjälle. Lähtöhinta useammalle henkilölle on 12 dollari per henkilö/kuukausi.


2. Actually


Actually on äärimmäisen yksinkertainen ja simppeli työajanseurantajärjestelmä kaiken kokoisille yrityksille. Tuntien kirjaaminen on helppoa tietokoneen selaimella tai mobiilisti vaikkapa puhelimella. Projektien etenemisen seuranta tehtävittäin on myös erittäin vaivatonta. Actuallyssa voit halutessasi luoda moniportaisen hyväksymisprosessin tuntien hyväksymiseen ja luoda raportteja työajan seurantaa varten. Actually on suomalainen työajanseurantajärjestelmä. 


Actually on tämän listauksen edullisin järjestelmä tuntien kirjaamiseen. Hinta on 4 € per henkilö/kuukausi. 3. Toggl Track

Toggle Track on suosittu ja visuaalinen työajanseurantajärjestelmä, joka sopii erityisesti freelancereille ja pienille tiimeille. Käyttöönotto on tehty Togglessa helpoksi. Pääset liikkeelle ilman, että sinun tarvitsee lisätä projekteja, asiakkaita tai tehtäviä. Toggl Track tarjoaa kaikki tarvittavat perusominaisuudet tuntien kirjaamiseen, sekä ajanoton, raportoinnin ja tiiminäkymän. Projektien, tehtävien ja tiimien hallinnointi on tehty myös helpoksi. 

Ilmainen versio pitää sisällään perusominaisuudet ja sitä voi käyttää yhteensä 5 henkilöä. Mikäli perusominaisuudet eivät riitä tai tiimissä on enemmän kuin 5 henkilöä, lähtöhinta on 9 dollaria per henkilö/kuukausi. 

4. RescueTime

RescueTime sopii erityisen hyvin pienille tiimeille ja henkilöille, jotka haluavat nähdä mihin heidän aikansa menee.  RescueTimen toimintalogiikka onkin hieman erilainen kuin muissa työajanseurantajärjestelmissä. Tämä ohjelmisto seuraa kuinka paljon käytät aikaa eri applikaatioissa ja ohjelmissa ja antaa yksityiskohtaisen analyysin tehdyistä aktiviteeteista. Saatujen raporttien avulla kasvaa ymmärrys siitä, mihin aika menee.

Ohjelmisto on saatavilla ilmaisena, jos perusominaisuudet ovat riittävät. Premium-paketin hinnoittelu on 12 dollaria per henkilö/kuukausi.

5. Silverbucket

Silverbucket on helppokäyttöinen resursointityökalu projektien resursointiin, jossa on myös mahdollista tehdä tuntikirjauksia. Silverbucketin työajanseuranta sopii siis organisaatioille, jotka haluavat tehdä resurssisuunnittelun ja tuntien kirjaamisen samassa järjestelmässä. 

Silverbucketin hinnoittelu perustuu resursoitavien määrään järjestelmässä. Silverbucket Standard-tilaus alkaen 8 euroa per henkilö/kuukausi. 

6. TSheet 

TSheet sopii organisaatioille, joilla useat henkilöt työskentelevät kentällä sillä järjestelmässä on GPS-seuranta. Esimies näkee tarkalleen monelta ja missä sijainnissa henkilö on aloittanut työnteon ja lopettanut. Tsheet tarjoaa lisäksi vuorosuunnittelun ja yksinkertaisen palkkahallinnon. 

Premium-planin hinnoittelu on 8 dollaria per henkilö/kuukausi + 20 dollarin perusmaksu/kuukausi.

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.