Parempaa näkyvyyttä resursointiin

Customer Story:

Firstco

“Aiemmin kuukausittaisissa tuotantopalavereissa projektipäälliköt käyttivät kaiken ajan resursointiin. Silverbucketin myötä kokousten kesto on lyhentynyt ja palaveriaika käytetään kokonaistilanteen katsomiseen.”

Firstco on insinööritoimisto, joka on erikoistunut kriittisiin valvonta- ja viestintäjärjestelmiin kuljetusympäristöissä, pääasiassa lentoasemilla ja rautatieasemilla. He toimivat asiantuntijoina, suunnittelevat, tekevät toimitusprojekteja sekä tarjoavat teknistä neuvontaa. Projekti- ja käyttöliittymähallinta, järjestelmien suunnittelu ja  integraatioprojektit olemassa oleviin järjestelmiin sekä räätälöityihin projekteihin kuuluu Firstco:n toiminnan kenttään.

Firstco on kasvanut ja samalla on syntynyt tarve hallinnoida tehokkaammin resursoitavia henkilöitä kasvavassa määrässä projekteja. Excelin avulla resursointi alkoi olemaan aikaa vievää ja hankalaa, joten elokuussa 2018 Firstco otti käyttöön Silverbucketin. Nyt heillä on parempi näkyvyys resursointien kokonaistilanteeseen.

Stephen Haynes (Johtaja Firstco:ssa) kertoo:  “Aiemmin kuukausittaisissa tuotantopalavereissa projektipäälliköt käyttivät kaiken ajan resursointiin. Silverbucketin myötä kokousten kesto on lyhentynyt ja palaveriaika käytetään kokonaistilanteen katsomiseen.”

Silverbucketin pääprojektinäkymästä he käyvät läpi projektien kokonaistilanteen ja porautuvat siitä yksityiskohtiin. Projektien läpikäynnin jälkeen siirrytään henkilöstön resurssitilanteeseen. Silverbucketin henkilöstön kokonaistilannenäkymä paljastaa konfliktit ja henkilöstön alhaisen resursointitason. Heillä on 65 käynnissä olevaa projektia, joten ei ole perusteltua käydä läpi kaikkia projekteja yksitellen läpi.

Projektipäälliköt ovat myös ottaneet Silverbucketin käyttöön ja he täydentävät rooli- ja henkilötarpeet ennen kuukausittaista tuotantopalaveria, osa useamminkin.  Erilaiset näkymät Silverbucketissa antavat hyvän kokonaiskuvan Firtsco:n resurssitilanteeseen. Esimerkiksi tarkkailemalla ennustetta 3 kuukautta eteenpäin, nähdään mahdolliset allokaatiotasojen putoamiset ja niihin voidaan reagoida ajoissa.  

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.