Uutiset

HAKU PÄÄTTYNYT! Frontend Developerin paikka auki

Silverbucket-tuote kehittyy. Tällä kertaa etsimme vahvistusta tuotekehitystiimiimme Tampereen toimipisteeseemme.

Silverbucket on tanskalaiseen EG-konserniin kuuluva kansainvälisesti toimiva IT-alan yritys, joka tarjoaa pilvipohjaista ratkaisua projektien resursointiin. Pääasiallinen tehtäväsi on olla kehitystiimissä frontend-kehittäjänä. Työtehtäväsi mukautuvat osaamisesi ja yrityksemme kasvun myötä. Olet mahdollisesti myös kiinnostunut full stack -kehityksestä. Listasimme oleellisimpia tekniikoita, joiden parissa tulet työskentelemään:

- React
- Python
- Django/Django Rest Framework
- PostgreSQL

TOIVOMME SINULTA

Haluat tehdä hyvää jälkeä ja pidät loppukäyttäjän mielessä. Koodia kirjoitat ihmiselle, et pelkästään tietokoneelle. Haluat oppia uutta ja pyrit jatkuvaan toimintatapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulta kokemusta vähintäänkin jostain mainitsemistamme teknologioista. Tällä hetkellä työmme painottuu enemmän frontend-kehitykseen, joten React-kokemus on iso plussa, mutta meillä kaikki kehittäjät tekevät myös backend-koodausta.

Kielitaitoina toivomme suomea ja englantia.

Työsi tueksi saat huonolla huumorilla, mutta rautaisella ammattitaidolla varustettuja ihmisiä. Meiltä saat myös laadukkaat työvälineet. Etätyöskentely on aina ollut meille luonnollinen tapa tehdä töitä, mutta toivottavasti eksyt usein myös toimistollemme. Meidät löytää aivan Tampereen ytimestä. Tarjoamme luonnollisesti myös monenlaisia työsuhde-etuja kuten välipalat, kesä- ja talvitapahtumat sekä liikunta- ja lounassetelit.

Olemme kuvanneet lyhyesti millainen henkilö on silverbucketlainen. Käy lukemassa teksti sivuiltamme ja jos tunnistat itsesi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi kirjallisesti tai videolla + CV:si mieluiten pdf-muodossa osoitteeseen rekry@silverbucket.com viimeistään torstaina 13.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat:
toni.uimonen@silverbucket.com, +358 40 675 1104

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.