Läpinäkyvyyttä resursointiin maayksikkö kerrallaan

Customer Story:

Zalaris

Zalaris toimittaa kokonaisvaltaisia palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalveluita, sekä näihin liittyviä konsultointipalveluita Pohjoismaissa, Saksassa, Baltiassa, Puolassa, Irlannissa sekä Intiassa. Ennen Silverbucketia resursointi tehtiin Excelillä. Tämän johdosta tieto oli hajallaan useassa paikassa ja tieto ei ollut ajan tasalla. Resurssienhallintaan toi lisäksi haasteista se, että resursointitilanne haluttiin nähdä läpi koko organisaation yli maarajojen. Heillä ei ollut riittävää näkyvyyttä myöskään siitä, kuka työskentelee minkäkin projektin parissa milloinkin. Näiden haasteiden ratkaisemiseksi Zalaris oli etsinyt pidemmän aikaa sopivaa ratkaisua resursointiin, kunnes toinen norjalainen konsultointiyritys vihjasi heille Silverbucketista.

Testauksen perusteella he tykkäsivät näkemästään ja päätyivät valitsemaan Silverbucketin. Jan Erik Nessmo Zalarikselta kertoo, ”Käyttöönotto oli nopea ja vaivaton. Tiedot tuotiin sisään ja parin päivän jälkeen homma jo rullasi. Teimme käyttöönoton kuitenkin vaiheittain.  Yksi maa kerrallaan Silverbucket otettiin käyttöön ja aloitettiin tekemään resursointeja ohjelmistossa”

Nessmo mainitsee muutamia hyötyjä,

” Silvebucketin avulla olemme saaneet lisättyä läpinäkyvyyttä läpi koko organisaatiossa. Kaikki tieto on nyt yhdessä paikassa, jolloin meillä on tieto siitä, kuka työskentelee minkäkin projektin parissa ja milloin on käytettävissä uusiin projekteihin. Voimme myös seurata helposti sitä, missä on vapaata kapasiteettia.”

Silverbuckettia käyttävät Zalariksella etenkin esihenkilöt ja resursoinnista vastaavat. Suunnitelmat tehdään viikkotasolla ja kuukausittain maayksiköiden resursointivastaavat istuvat alas ja katsovat resursointitilanteen. Tällöin myös tuodaan esille, jos on tarvetta lainata lisäkäsiä toisesta maayksiköstä toiseen.

Haastattelun lopuksi Jan Erin Nessmo vielä toteaa, ” Silverbucket on käyttäjäystävällinen työkalu, joka toimii hyvin. Tuotetuesta olemme saaneet myös aina tarvittaessa apua.”

Lue lisää asiakastarinoita

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.