Uutiset

Vuosi 2021 oli Silverbucketille muutakin kuin COVID-19, onneksi

Janne Kanerva
Supermies

Vuoden 2020 lopussa Tuomas Mikkola päätti 5 vuoden toimitusjohtaja urakkansa jatkaen yhtiön muissa operatiivissa tehtävissä ja minä aloitin uutena toimitusjohtajana. Tuomaksen toimitusjohtaja kauden aikana Silverbucket aloitti systemaattisen kansainvälistymisen, joka tuotti vahvaa tulosta. Nyt meillä on jo useampi jälleenmyyntikumppani Euroopassa.

Viime vuoden aloitimme käynnistämällä laajan käyttöliittymäprojektin Silverbucket-palveluun. Olemme saaneet vuosien varrella paljon hyviä toiveita asiakkailtamme, jotka olemme toteuttaneet osaksi tuotetta. Nyt oli aika
pysähtyä ja miettiä miten voisimme tehdä toiminnoista entistä käytettävämpiä. Jaoimme työn selkeästi kahteen osaan; ensin kävimme nykyisen ratkaisun hyvät ja kehitystä vaativat osat läpi, jonka jälkeen suunnittelimme
palveluun aivan uudet näkymät yhdessä UX-asiantuntijan kanssa. Nyt toteutustyö on jo pitkällä ja pian ensimmäiset asiakkaamme pääsevät kokeilemaan beta-versiota.

Syksyllä 2021 Silverbucket otti ison harppauksen kansainvälistymisessä, kun tanskalainen ohjelmistoyhtiö EG A/S osti koko Silverbucketin osakekannan. EG toimittaa vertikaaliohjelmistoja eri toimialoille ja hankinnan myötä EG Construction -yksikön tarjoama täydentyy Silverbucket-resursointiratkaisulla. EG:n avulla Silverbucketille avautuu uudet markkina-alueet mm. Norjassa ja Tanskassa.

Numeroina vuosi 2021 oli jälleen hieno suoritus. Kasvoimme useilla eri markkina-alueilla, ja vuoden 2021 liikevaihdoksi tuli 1,7M€.

Kehitystyö jatkuu ja tämän vuoden aikana tuomme vaiheittain uutta käyttöliittymää asiakkaidemme käyttöön nykyisen käyttöliittymän rinnalle. Näin varmistamme, että muutos ei tule yhtäkkiä, ja että kaikilla on hyvin aikaa tutustua uudistuneeseen Silverbucket-tuotteeseen.

Silverbucket on paras resurssienhallintatyökalu projektiliiketoimintaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää uutisia ja kirjoituksia

Liity +25 000 tyytyväisen Silverbucket-käyttäjän joukkoon

Valitse paras työkalu projektien resursointiin.

Et tarvitse luottokorttia

Pääset heti kokeilemaan.